Pisikanalid keskenduvad oma sihtrühmale

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«7 sekundit»
«7 sekundit» Foto: Kanal 12

Eesti väiksemad telekanalid lähevad samuti jõululainele.

Kanal 12 pakub jõuluvanale vaheldust

Kanal 12 jõuluprogrammi üheks hitiks on vaieldamatult 24. detsembril eetrisse minev Wesley Snipesi põnevusmärul «7 sekundit», mis on kindlasti sobivaks alternatiiviks erinevatele jõulufilmidele.

Pühadefilmist ei pääse ka Kanal 12 ja pühapäeval, 25. detsembril rõõmustatakse vaatajaid vene jandi «Jõulupuud» teleesilinastusega. Selle hittkomöödia järg jõuab kohe-kohe ka kinodesse.

Teisel jõulupühal kostitatakse vaatajaid Jules Verne'i romaani «Saladuste saar» suurejoonelise ekraniseeringuga, milles mängivad teiste seas Patrick Stewart ja Kyle MacLachlan.

Muus osas kohtub Kanal 12 vaataja oma vanade lemmikute, teiste seas MacGyveri, Walkeri ning Al Bundy bandega.

«Teisisõnu: meie püüame oma programmiga pakkuda suuresti vaheldust neile, kes jõulupühade ajal telerist pigem jõuluvanast ning päkapikke ei taha näha,» sõnas Kanal 12 programmijuht Jaanus Noormets.

Kanal 11 panustab lõbusatele jõulufilmidele

Kanal 11 pakub jõulupühadeks meeleolukat filmiprogrammi. Esimest korda on pühad täidetud hommikust õhtuni lõbusate jõulufilmidega.

24. detsembril jõuavad vaatajateni kogupereanimatsioonid nagu «Metsikud lained» ja «Hiireke nimega Stuart» ning päev jätkub pühadeteemaliste filmidega «Suurim jõulusoov», «Kiiksuga jõulud» ja «Jõulud Kastani tänavas».

Pühapäeval pakume vaatamiseks samuti koguperefilme nagu «Jahihooaeg», «Vesihobu» ning kaunist muinaslugu «Lumivalgeke».

Esmaspäeval, 26.detsembril jätkatakse tavapärase programmiga ja õhtul kell 20 on eetris kassahitist romantiline komöödia «Puhkus», mille peaosades on Kate Winslet, Cameron Diaz ja Jude Law.

TV6 meelitab noori mehi

TV6 jätkab jõuluajal stabiilselt vinge ehk eelkõige noortele meestele suunatud programmiga. Uudiseks on mitmete sarjade uute hooaegade algused: «Heroes, «Vabaduse hind» («Breakout Kings»).

Jõululaupäeval, 24. detsembril kell 20 algab stiilne ja seksikas show «Lady Gaga kontserttuur Monster Ball».

26. detsembri kinoõhtu raames näeb teleesilinastusena jõulufilmi «Hõbekellad» («Silver Bells», USA 2005)

Foxid pakuvad maratone

Fox Crime pakub 24. detsembri õhtul seriaali «Kelmid» maratoni, mis algab kell 20.

Fox Life eetrisse tuleb aga alates kell 16.40 seriaali «Lõpp hea, kõik hea » maraton.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles