Ida-Eesti päästjad abistasid loomakasvatajaid ja hooldekodu generaatoritega

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektrigeneraator. Foto on illustratiivne.
Elektrigeneraator. Foto on illustratiivne. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Ida-Eesti Päästekeskuse regionaalne staap korraldas ühele hooldekodule ning neljale loomakasvatusettevõttele elektrigeneraatoritega varustamise.

Jagatud generaatorid kuuluvad Ida-Eesti päästekeskusele (kolm generaatorit) ja Kirde kaitseringkonnale (kaks generaatorit).

Ida- ja Lääne-Virumaal on päästemeeskonnad täna loodusjõududest põhjustatud sündmustele välja sõitnud kokku 151 korral.

Ilmaprognoosi andmetel kestab tugev tuul ka järgnevatel päevadel ning Ida-Eesti päästekeskus palub inimestel sellega seoses varuda tikke, küünlaid, patareisid, joogivett ja esmavajalikku toitu, hoida läheduses patareitoitel raadio ja taskulamp ning laadida mobiiltelefoni aku.

Samuti tuleks veenduda, et õues olevad lahtised ja kergesti lenduvad esemed on hoolikalt kinnitatud ja kergemad asjad viia ära siseruumidesse. Auto tuleks parkida võimalikult lagedale alale, eemale puudest ja teistest murduda või lenduda võivatest esemetest. Hoiduda tuleb katkenud elektriliinidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles