Töötukassat pommiga ähvardanu sai karistada

Risto Berendson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töötukassa
Töötukassa Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Harju maakohus mõistis pooleaastase tingimisi vangistuse kolmapäeval Tallinnas töötukassale pommiähvarduse teinud Mario Maasikule.

Avaliku korra raskes rikkumises süüdi mõistetud 22-aastane Mario Maasik 28. detsembril pommiähvardust tehes enda isiku varjamisele suurt tähelepanu ei pööranud.

Töötukassa hoone kõrval seisnud noormees helistas tema kasutuses olevalt Nokia mobiilitelefonilt häirekeskusesse ja teatas, et pani Lasnamäe 2 hoonesse pommi.

«See on vaja ikka pilbasteks ära lasta. Ma ise panin just pommi alla sellele. Ma lasen selle Lasnamäe Töötukassa ühe korra kokku ära. Põhipostide all on C4 (viide lõhkeainele – toim.) ja järgmised põhipostid on C47 (viide lõhkeainele – toim.).»

Need on vaid osa lauseid, mida purjus Maasik pommiähvardust tehes kasutas. Kohtuotsuse kohaselt peab kolm päeva vahi all veetnud noormees tasuma riigi tuludesse 208 euro suuruse sundraha.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles