Väikekanalid panustavad maratonidele

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Elavad surnud» teine hooaeg
«Elavad surnud» teine hooaeg Foto: Fox Life

Postimees annab ülevaate, mida põnevat pakuvad 31. detsembri õhtul vaatajatele Kanal 12, Kanal 11, TV 6, Fox Crime ja Fox Life.

Kanal 12 rõõmustab kell 18 vaatajaid aasta viimane teleesilinastus: näidatakse hittkomöödiat «Saatuse iroonia: lugu läheb edasi», mis on järjeks igihaljale 1975. aastal valminud kultuskomöödiast aastavahetusehitile «Saatuse iroonia ehk hüva leili».

Kell 20 alustab aga suur «Tuvikeste» maraton, kus äpardunud kingamüüja Al Bundyle saab kaasa elada kuni kella kaheni öösel.

Huumorit leiab ka hommikust ja päevast, kui vaatajaid naerutavad teiste seas rajud sarjad nagu «Madventures», «Terasmunad Kängurumaal», «Duudsonid», «Klikitähed» ja muidugi imemees «MacGyver».

Kanal 11 eetris ühtegi erisaadet pole.

Fox Crime kanalil on 31. detsembril ja 1. jaanuaril eetris kõik sarja «Walking Dead» teise hooaja osad. Seriaal põhineb Robert Kirkmani koomiksil. Sarja näitamine algab mõlemal päeval kell 20.

Fox Life 31. detsembri kavas on aga sarja «Meeleheitel koduperenaised» 8. hooaja viis esimest episoodi. Maraton algab kell 22.

«Meeleheitel koduperenaiste» viimase hooaja alguses peavad Susan, Gaby, Bree, Lynette ja Carlos lahti saama Gaby kasuisa laibast, kelle Carlos tappis, et kaitsta oma naist.

31. detsembril üllatab TV6 Leo Põllu maratoniga, sest alates kella kaheksast õhtul näeb järjest kõiki nelja osa skandaalsest sarjast «Täna õhtul Leo Põld».

Maratoniks kisub ka ööl vastu uut aastat ja 1. jaanuaril, mil pea terve päeva möllavad eetris kuulsad ja kummalised «Kalevi naised» (31.12 kella 3st öösel kuni 1. jaanuari 19.25ni).

31. detsembri päeval on eetris animakomöödia «Beavis ja Butt-head Ameerikat vallutamas».

Kell 20.30 teeb spordiaastast kokkuvõtte TV6 sporditoimetus saates «TV6 sport 2011».

Üheks 2011. aasta viimase õhtu huvitavamaks hetkeks on aga kindlasti kell 22 algav Eesti persidendi uusaastatervitus. Sõna «persident» viitab, et tegemist on hoopis muuga, kui seda pealiskaudsel kiirlugemisel arvata võiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles