Simson: uuel aastal üritame vältida inimeste pettumist poliitikas

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Simson.
Kadri Simson. Foto: Peeter Langovits

Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni esimees Kadri Simson ütles tagasivaates mööduvale aastale, et keskfraktsioon proovib tuleval aastal olla endiselt alternatiiviks valitsuse poliitikas pettunud inimestele, riigikogu koalitsioonierakondadelt ootab ta rohkem kriitilist meelt valitsusest tulnud eelnõude suhtes.

«Üritame oma tegevusega anda lootust ka neile inimestele, kes muidu kipuvad käega lööma. Üritame vältida inimeste pettumist poliitikas ja säilitada nende usku alternatiivide olemasolusse. Selle jaoks on vajalik teravatel teemadel kasutada kõiki parlamentaarseid vahendeid,» ütles Simson ERR Uudistele.

Simsonile teeb muret, et riigikogu 55 liiget, kes esindavad Reformierakonda ja IRLi, on liiga altid vastu võtma valitsuse poolt tulnud valmis lahendusi. «Võime ja soov seaduseelnõusid riigikogus ka sisuliselt paremaks muuta tuleks kasuks, sest parlamendiliikmetel on säilinud siiski tugevam side reaalse eluga kui pidevalt Brüsselis viibivatel ministritel,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles