Nestor: koalitsiooni tegevus jättis mulje, et «parim enne» on lõppemas

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eiki Nestor.
Eiki Nestor. Foto: Liis Treimann

Riigikogu sotsiaaldemokraatide fraktsiooni liige Eiki Nestor tõi lõppeva aasta valitsuskoalitsiooni tööd hinnates välja mitu tõsist viga ja tendentsi, et reegliks nende silumisel on saanud sõbralik patsutus õlale.

«Koalitsiooni tegevus jättis sellise «parim enne» on kohe läbi saamas mulje, loovat alget on väga vähesel määral, võimul püsimine on eesmärk omaette, paraku toetab poliitiline aritmeetika võimuliidu jätkamist, kuigi avalikkus hakkab osade juhtfiguuride etlemisest ja ülbusest tegelikult tüdinema,» kommenteeris Nestor ERR Uudistele valitsuskoalitsiooni tööd lõppeval aastal.

Nestori sõnul saab värskust ja erksust võimuliitu tuua ka nii, et koalitsioon ei vahetu, iseasi, kas selleks ollakse valmis. «Sõbramehelik õlalepatsutus skandaalide korral seda värskust ei loo, pigem annab tunnistust sellest, et need kaks ei saa ilma teiseta,» lausus Nestor.

Nestori hinnangul on 2011. aasta suurim poliitiline ämber valimislubadus kodukulude vähendamisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles