Valgamaal liiklusõnnetusse sattunud inimesed tuli masinast välja lõigata

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lõuna prefektuur

Tartu-Valga maanteel Puka vallas Kuigatsi ristmikul juhtunud liiklusõnnetuses sai kaks inimest vigastada.

Enne kella 16.00 sai Lõuna Prefektuuri juhtimiskeskus teate, et Valgamaal, Puka vallas on juhtunud liiklusõnnetus sõiduauto Audi 80 ja kaubiku Ford Transit vahel.

Audi 80, mida juhtis 63-aastane mees, liikus Tartust Valga suunas ning kaldus lauges kurvis vastassuunda, kus toimus kokkupõrge vastusõitnud Ford Transitiga. Kaubiku roolis oli 46-aastane mees.

Kaubikus olnud viiest inimesest ükski tõsiselt viga ei saanud. Audis olnud naine ja mees jäid masinasse kinni ning päästjatel tuli nad sõidukist välja lõigata. Pärast seda viidi mõlemad isikud tervisekontrolliks haiglasse, kust mees lubati kodusele ravile, naine jäeti haiglaravile.

Mõlemad juhid olid kained, turvavarustust kasutati nõuetekohaselt ning rehvid vastasid nõuetele. Sõidutee sündmuskohal oli lumine ning sellest johtuvalt ka libe.

Liiklus oli õnnetuspaigas häiritud pärast avarii aset leidmist peaaegu kolmeks tunniks.

Seoses lumiste ilmaoludega soovitab politsei sõidukijuhtidel valida teeoludele vastav sõidukiirus ning senisest enam pöörata tähelepanu ka sellele, et ei tehtaks äkilisi manöövreid või hoogsaid möödasõite.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles