Teedel esineb libedust ja jäidet

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maantee.
Maantee. Foto: Liis Treimann

Varahommikul enne kella kuut olid teekatted põhi- ja suurematel riigimaanteedel valdavalt soolamärjad, paiguti oli sõidujälgede vahel ja teede laiendustel soolalund, teatas maanteeinfokeskus.

Soolalumised olid katted piirkonniti Ida-Viru maakonnas, Jõgeva maakonnas Jõhvi-Tartu-Valga maanteel ning kohati ka Viljandi maakonnas. Teedel esines libedust ja jäidet.

Teepinna temperatuure mõõdeti 1 kraadist Edela-Eestis kuni -2 kraadini Kirde-Eestis. Paiguti tibutas uduvihma ja nähtavust piiras mitmel pool udu.

Seoses Aruvalla-Kose teelõigu ehitusega on täna Harju maakonnas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 27,8-28,1 kilomeetril üks sõidusuund liiklusele suletud ja liiklust reguleeritakse fooridega. Kiiruspiirang on 50 km/h.

Tänasest alustatakse Harju maakonnas Jägala-Käravete maantee 10. kilomeetril Soodla kivisilla remonttöödega. Esialgu kiiruspiiranguid ei ole, langetatakse teeäärseid puid. Silla remonttööd kestavad orienteeruvalt oktoobri alguseni.

Kaablitööde tõttu on jaanuari lõpuni Harju maakonnas Kuusalu-Leesi maanteel Kiiu-Aabla külas (18,4-19,3 kilomeetril) piiratud kiirust kuni 50 km/h.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles