Vene telekanaleid saab näha kuni 14. veebruarini

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX.

Pervõi Baltiiski Kanali ja Ren-TV vahendaja MTÜ Balti Autorite ja Leviliit (BALL) otsustas lubada kahel Eesti kaabeltelevisooni operaatoril edastada telekanaleid kuni 14. veebruarini.


Balti Autorite ja Leviliit otsustas pikendada ajutiselt otsust, mis lubab Starmanil ja STV-l tasuta edastada PBK ja Ren-TV telekanaleid kuni 14. veebruarini, kirjutab venekeelne Postimees.ee.

STV tehniline direktor Aleksander Kaasik ütles väljaandele, et neil puudub sellise otsuse kohta info ja seetõttu ei saa ka seda kommenteerida.

Tema sõnul pole BALLi juht Oleg Domaini ettevõtet sellest ametlikult teavitanud ja otsusest kinkida Eesti televaatajatele võimalus kahte kanalit näha kuni 14. veebruarini kuulis ta alles ajakirjanikult.

Starmani võrguarendusdirektori Indrek Ildi sõnul kavatsevad nad kasutada BALLi pakkumist ja taastavad PBK programmi edastamise kohe, kui lahendatakse tehnilised ja ärilised küsimused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles