Siim Kiisler: nüpeldajad võiks aru saada, millal on aeg taanduda

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Regionaalminister Siim Kiisler.
Regionaalminister Siim Kiisler. Foto: Urmas Luik

Regionaalministri ning Isamaa ja Res Publica Liidu liikme Siim Kiisleri sõnul ei maksa Tõnis Lukase juttu, et erakond kiusab oma aseesimeest, ülemäära tõsiselt võtta ja kogenud poliitikud peaks aru saama, millal on aeg taanduda.

«Ilmselt on need inimesed, kes viimastel kuudel on järjepidevalt oma erakonda nüpeldanud, lihtsalt tänaseks ka ise aru saanud, et selline tegevus ei ole neile erakonna sees oodatud populaarsust toonud,» sõnas Kiisler.

Kiisleri hinnangul on selline odava populaarsuse otsimine nende erakonna liikmetele vastukarva.

«Ma usun, et nii kogenud poliitikud saavad ka aru, millal on aeg väärikalt taanduda,» sõnas ta.

Kiisler ei soovinud aga täpsustada, kas ta peab silmas mingeid konkreetseid teemasid või üldse erakonnast lahkumist.

«Selle peavad need inimesed enda jaoks ise selgeks mõtlema,» lisas ta.

Erakonna esimeheks ja ka aseesimeesteks peaks Kiisleri sõnul saama inimesed, kes suudavad olla ühiskonnas konservatiivsete väärtuste eestkõnelejaks, nagu on Urmas Reinsalu.

«Selliseid inimesi on IRLis mitmeid,» väitis ta. «Teiselt poolt peaks nad olema ka erakonna ehitajad ja suutma töötada kogu organisatsiooni heaks, mitte mingi väikese seltskonna või nende MTÜ erahuvidest lähtuvalt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles