Indrek Sammul lahkub Ugala loomingulise juhi kohalt

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Sammul
Indrek Sammul Foto: Elmo Riig / Sakala

Ugala teatri loominguline juht Indrek Sammul lahkub kevadel ametist ning praegu teatril uut juhikandidaati silmapiiril ei ole.

Sammul ei tahtnud oma lahkumise täpset põhjust avaldada, öeldes, et selle seletamine läheks väga pikale ning põhjendused teeksid haiget nii talle endale kui paljudele teistele, vahendab ERR Uudised.

Sammul avaldas lootust, et tema ja Ugala kontaktid säilivad ka tulevikus ning viitas võimalikule Kultuuriakadeemia ja Ugala koostööle, mille pakkus suvel välja kultuuriminister Rein Lang.

Sammul ei osanud öelda, kellest võiks saada teatri uus kunstiline juht, kuid praegu peetakse mõne inimesega läbirääkimisi ja kui vaja, kuulutatakse välja konkurss.

Teater on kriisist väljas, kuid kõige rohkem jääb Sammuli hinge kripeldama see, et palgatõusu seal ei toimunud, ehkki Ugala palgad on Eesti teatrite viletsaimad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles