Sepp: loodan, et kultuuripealinna sihtasutuse seos läbiotsimistega on juhuslik

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelyn Sepal oli hea aasta
Evelyn Sepal oli hea aasta Foto: SCANPIX

SA Tallinn 2011 juhatuse liige Evelyn Sepp loodab, et kultuuripealinna sihtasutuse seos reedel toimunud läbiotsimiste teemaga on juhuslik.

«Head inimesed, ei ole vaja jätkuvalt telefonil pommida, häält ei ole, et seda mitmekümnendat korda üle seletada: eilsete sündmuste valguses ei ole ühegi ametimehega isegi vestelnud, uurimise suund ja kahtluste sisu on üpris hämarad ning pärinevad ajakirjandusest. Loodan tõesti, et Kultuuripealinna seos teemaga on juhuslik ja seotud pigem rutiinsete uurimistoimingutega,» kommenteeris Sepp sotsiaalvõrgustikus Facebook reedel sihtasutuse kontoris toimunud läbiotsimist.

Kaitsepolitseiameti töötajad otsisid reedel sama kriminaalasja raames läbi nii Keskerakonna peakontori kui ka sihtasutuse Tallinn 2011 kontori, Keskerakonna väitel olid läbiotsimised seotud ühe erakonnale tehtud annetusega, riigiprokuratuuri teatel ei olnud reede õhtuks asjaga seoses veel kedagi üle kuulatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles