TV3: Seppik imestab Savisaare vaikimise üle

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ain Seppik
Ain Seppik Foto: Peeter Langovits / Postimees

Keskerakonna juhatusse kuuluv Ain Seppik tõdeb, et enamus keskerakondlasi, kaasa arvatud tema ise, ei tea kahele parteikaaslasele esitatud mõjuvõimuga kauplemise kahtlustuse tagamaadest midagi ning imestab, miks Keskerakonna esimees Edgar Savisaar sel teemal vaikib.

«Ma olen väga üllatunud, et Tallinna linn ei ole siin veel midagi öelnud linnapea isikus. See mõõde oleks pidanud praegu sisse tulema,» ütles Seppik «Seitsmestele uudistele».

Küsimusele, kas Keskerakonda ootab sisemine puhastus, vastas poliitik, et seni pole see õnnestunud. «Me kongressil üritasime mingit sisemist puhastust, aga nagu te näete, siis selle puhastuse tulemus on see, et Priit Toobal on meil täna erakonna peasekretär, erakonna juhatuse liige ja veel takkapihta riigikogu liige. Kui ei taheta ja ei saada aru vajadusest midagi muuta, siis ega vägisi seda selgeks ei tee,» rääkis ta.

Seppik ütles, et tal pole aimugi, mida homme Keskerakonna juhatuses arutama hakatakse, kuid rõhutas, et otsuse Priit Toobali ja Ester Tuiksoo süülisuse osas langetab kohus. «Kui esitatakse kahtlustus, siis minu seisukoht ja soovitus on küll see, et need inimesed peaksid ennast taandama erakonna juhatusest,» lisas ta.

Toobal ja Tuiksoo täna kaamera ette tulla ei soovinud. Keskerakonna pressiesindaja Taavi Pukk ütles, et Toobal soovib puhata. Keskerakond koguneb homme teemat nii fraktsioonis kui erakonna juhatuses arutama. Edgar Savisaarele tuli toimunu Puki sõnul väga suure üllatusena ja pressiesindaja sõnul leidis Savisaar, et seda tuleb erakonnas arutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles