Simson: kapo viis kaasa ebaolulisi materjale

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakondlane Kadri Simson riigikogus.
Keskerakondlane Kadri Simson riigikogus. Foto: Toomas Huik

Keskerakonna aseesimees Kadri Simsoni rääkis ETV uudistesaates «Aktuaalne kaamera», et kapo viis reedel endaga kaasa palju dokumente ja materjale, millel puudub annetustega igasugune seos.

Simson sõnul ei antud prokuratuuri käsul erakonnale nimekirja sellest, mis ära viidi. «Me teame, et ära viidi näiteks memod e-valimistest, kirjamustand Poola põllumeeste erakonnale ja muud kindlasti mitte sellesse annetusse puutuvad materjalid,» ütles ta, vahendas ERRi uudisteportaal.

Lisaks sellele leidis Simson, et kapo ei pidanuks nii suure meeskonnaga välja tulema, selleks, et käia erakonna büroos kahe tšeki järel.

Simson avaldas nördimust ka sel teemal, et laupäeval saatis prokuratuur pressiteate, kus pandi süü kahele parlamendiliikmele ning ei täpsustatud kes nad on, jättes seega veerand parlamendist olukorda, kus kõik oli avatud spekulatsioonidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles