Vaata, mis toimub täna liikluses

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tööpiirkonnas on kiiruspiirang 30 kilomeetrit tunnis.
Tööpiirkonnas on kiiruspiirang 30 kilomeetrit tunnis. Foto: Ain Protsin

Maanteeinfokeskus annab teada, kus toimuvad teetööd.

Luige eritasandilise ristmiku ehituse tõttu piiratakse kiirust kuni 50 km/h Tallinna ringtee km 17,6-18,3 ja 19,3-20,2 ning tee on kitsendatud, sõidutee laius vähemalt 8 m.
Tallinna-Rapla-Türi maantee km 8,6-9, 3 kehtestatakse sobiva ilma korral tööde tegemise ajal orienteeruvalt jaanuarikuu lõpuni kella 8-18 kiiruspiirang 30 km/h.

Seoses vana teekattemärgistuse eemaldamise ning tunneli ehitustöödega on Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee km 27,8-28,1 Aruvallas liiklus häiritud. Sõidutee on kitsendatud, liiklust korraldavad reguleerijad.

Harju maakonnas Jägala-Käravete maantee km 9,85 asuval Soodla sillal alustatakse täna remondi ettevalmistustöödega. Kiiruspiirang tööde ajal kuni 30 km/h. Tööd kestavad 20. jaanuarini.

Rapla maakonnas Loodna-Teenuse tee km 0-8,6 alustatakse täna kaablipaigaldustöödega, mis kestavad kuni veebruarikuu lõpuni. Töötsoonis piiratakse liikumiskiirust kuni 50 km/h.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles