Leisi komando mehed päästsid kukkunud mehe

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Möödunud reedel mõistis Leisi vallas elav perekond, kui oluline on praegu sulgemisohus olev päästekomando, sest Leisi komando mehed jõudsid abivajajani vaid mõne minutiga.

Porisel karjamaal vastu teravat kivi kukkunud ja külmale porisele maale lamama jäänud mehe aitasid kiirabisse viia just Leisi päästjad, kirjutas Saarte Hääl.

«Kui kiirabil võttis kohaletulek aega üle poole tunni, siis Leisi päästjad olid kohal mõne minutiga,» ütles Saarte Häälele kannatanu tütar Tiina Mägi, kelle isaga reedel Leisi aleviku lähedal õnnetus juhtus.

«Kui siseministeeriumi või päästeameti juhtide oma peres sarnane õnnetus juhtuks, siis nad saaksid ehk aru, mida tähendab kiire abi mistahes õnnetuse korral,» lisas Mägi, kõiki Leisi päästekomando tublisid ja kiireid mehi.

Tiina Mägi pere jaoks raske õnnetus juhtus reedel, kui isa läks karjamaale loomi söötma: maa oli väga libe ja mees kukkus väga õnnetult – küljega vastu teravat kivi ning sealt märja ja porise maa peale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles