Reporter.ee: Linter ei ilmunud enda algatatud kohtuistungile

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dmitri Linter
Dmitri Linter Foto: Mihkel Maripuu

Dmitri Linter jättis täna enda algatatud kohtuistungile ilmumata.


Mullu kevadel trahvis politsei Linterit väärteo-otsusega, kuna autoroolis olnud Linter ei lasknud reguleerimata ülekäigu rajal lapsevankriga naisterahvast üle tee, vahendas Reporter.ee.

Linter sellega ei nõustunud ning kaebas Põhja politseiprefektuuri korrakaitse osakonna liiklusmenetlustalituse kohtusse. Kuna Linter kohtusse ei ilmunud, jättis kohus mehe kaebuse läbi vaatamata ning tõenäoliselt tuleb Dmitri Linteril nüüd ikkagi mõne tuhande krooni suurune trahv ära maksta.

Tegemist pole aga ainukese Linteri kaebusega. Möödunud aastal trahvis politsei Linterit väärteo korras 4500 krooniga kuna mees juhtis autot, millel puudus kohustuslik liikluskindlustus.

Trahvi liiga suureks pidanud Linter pöördus ka siis Harju maakohtusse, mis vähendaski trahvisummat 1500 krooni võrra. Ühtlasi andis kohus Linterile võimaluse tasuda trahv osade kaupa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles