Marko Mihkelson kandideerib IRLi aseesimeheks

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Mihkelson
Marko Mihkelson Foto: Peeter Langovits

Riigikogulane Marko Mihkelson teatas oma blogis, et  kandideerib Isamaa ja Res Publica Liidu aseesimeheks.

Mihkelsoni väitel peaks kõik liikmed enne Tallinnas toimuvat suurkogu mõtlema, kes võiks saada erakonna järgmiseks liidriks ning milline on see meeskond, kes annaks IRLile uue hoo tulevasteks valimisteks.

«Elamislubadeskandaal lõi tõsiselt meie usaldusväärsuse pihta, samas, kui sisemised vastuolud pole lubanud kasutada Eesti vanima ja kogenuima erakonna täit potentsiaali,» kirjutas ta.

Tema hinnangul peaks ühiseks eesmärgiks peaks olema edukus 2013. aasta kohalikel valimistel, 2014. aasta europarlamendi valimistel ning ei rohkem ega vähem kui valimisvõit 2015. aasta riigikogu valimistel.

«Need on saavutatavad eesmärgid, kui me suudame ületada sisemised vastasseisud ning pühenduda oma kõigi jõududega IRLi positsioonide tugevdamisele. See pole mitte üksnes meie erakonna, vaid samas kogu Eesti huvides,» lisas Mihkelson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles