Leisi rahvas korraldab päästekomando toetuseks piketi

Hanneli Rudi
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästeauto.
Päästeauto. Foto: Priit Simson / Postimees

Homme kohtuvad Saare maavanem Kaido Kaasik ja Leisi valla esindajad Päästeameti juhtivtöötajatega, kes peaks selgitama päästealal kavandatavate muudatuste mõju nii Leisi piirkonna turvalisusele kui kogu Saare maakonnale. Kohalik rahvas on samal ajal kutsutud Leisi komandohoone juurde piketeerima.

Piketi korraldaja, Leisi elanik Erki Kuusk ütles Meie Maale, et vallavalitsue luba on tal olemas ja eile said ka kuulutused mitmele poole üles pandud. Inimesed on oodatud komandohoone juurde homme kell 10.15.

Kuuse sõnul on plaanis sõnavõtud, mis ehk ka Tallinna ülemuste kõrvu jõuavad, kui nood muidugi vajalikuks peavad ning aega leiavad piketil osaleda. “Idee on rahvakogunemisega näidata, et inimestel pole komando kinnipanek ükspuha. Palju see küll päästab, sest kohalik päästepealik ütle mulle, et läheb nii nagu Tallinn on otsustanud,” rääkis Kuusk.

Kuna pikett toimub tööajal, ei osanud Kuusk ennustada, kui palju inimesi kohale võib tulla. Kuuse andmeil on vähemalt üks kohalik firma lubanud piketi ajaks töö katkestada ja kogu paarikümneliikmelise kollektiiviga kohale tulla.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles