Leht: valitsus kutsub Hiiu maavanema tagasi

Hanneli Rudi
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Maasel.
Hannes Maasel. Foto: Toomas Huik / Postimees

Hiiu Lehe andmetel arutab vabariigi valitsus juba järgmisel istungil Hiiu maavanema Hannes Maaseli tagasikutsumist, maavanema kinnitusel on ka temani jõudnud niisugused kuuldused, kuid midagi kindlat ta öelda ei oska.

Mullu mais kirjutasid kaheksa Hiiumaa omavalitsusjuhti regionaalminister Siim Kiislerile kirja, milles taunisid maavanema tegevust ja vähest aktiivsust maakonna arengu tagamisel ning heitsid talle ette koostöö puudumist, kirjutab Hiiu Leht.

Tegemist oli omavalitsusjuhtide kolmanda umbusaldusavaldusega maavanema senise üheksa tööaasta jooksul. Minister käis suvel Hiiumaal asja uurimas ning andis maavanemale üle poole aasta aega parandada koostööd kohalike omavalitsustega. Detsembris küsis minister omavalitsusjuhtide hinnangut maavanema tehtule, kuid sai vastuseks, et edasine koostöö senise maavanemaga ei ole võimalik.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles