Reps: kellegi kirjade omastamisele pole mingit vabandust

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mailis Reps
Mailis Reps Foto: Mihkel Maripuu

Keskerakonna poliitikasekretär Mailis Reps leidis, et kindlasti pole mingit vabaudst kellegi kirjade või isiklike asjade ebaseaduslikule omastamisele.

«Olen veendunud, et Priit Toobal on valmis vabandama, mina kindlasti olen, kogu lugu äärmiselt kahetsusväärne,» rääkis Reps Vikerraadio saates «Reporteritund».

«See rikub ära kogu Eesti poliitilise maine paljude eesti inimeste jaoks, see rikub ära meie suhted sotsidega, kes meie väga head partnerid opositsioonis,» loetles Reps, avaldades lootust, et igast sellisest väga kahetsusväärsest loost saab Eesti kokkuvõttes targemaks.

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimees Sven Mikser rõhutas, et Hannes Rumm on selles kuriteos kindlasti kannatanu ja samuti need inimesed, kellega peetud kirjavahetust selles paksus pakis võis olla. «Võibolla on ka minu kirjavahetus Hannesega seal olemas, kindlasti ole olnud võimalik seda hankida seaduslikul teel.»

«Ma tean, et sel samal hetkel, kui asi avalikuks sai, Priit Toobal võttis Hannes Rummiga ühendust ja vabandas tema ees, ülejäänud Keskerakonna eest ma ei oska öelda, aga kindlasti vabandaks ma enda nimel, aga usun, et ka Keskerakonna nimel, sest see käitumine ei ole kuidagi aktsepteeritav,» lisas Reps.

«Viimaste päevade jooksul on mitmed Keskerakonna liikmed väljendanud Toompeal oma jahmatust, nördimust ja kahetsust toimunu suhtes,» tunnistas ka Mikser.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles