Valgamaal vajus mees mootorsaaniga läbi jää

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu veekogudele tekkinud jää inimesi ei kanna ning sellele minna on eluohtlik.
Praegu veekogudele tekkinud jää inimesi ei kanna ning sellele minna on eluohtlik. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna keskpäeval vajus Valgamaal Tõlliste vallas Sooru järvel mees mootorsaaniga läbi jää, kuid appi läinud kohalikud elanikud aitasid tõsises uppumisohus mehe kaldale.

Täna kell 12.19 teatati, et Valgamaal Tõlliste vallas Sooru külas Sooru järvel on mees läbi jää vajunud. Kohale sõitsid päästjad Valga päästekomandost ning Valgamaa operatiivkorrapidaja.

Kohale saabunud päästetöötajad selgitasid, et järvejääl mootorsaaniga sõitnud mees oli läbi jää vajunud ning uppumisohtu sattunud. Talle läksid appi kaks kohalikku elanikku, kes nööri abil kannatanu kaldale aitasid.

Külmas vees olnud kannatanu anti üle kiirabitöötajatele, kes mehe tervise kontrollimiseks haiglasse viisid.

Päästjad hoiatavad, et tekkinud jää ei ole veekogudel turvaliseks käimiseks veel piisava paksusega. Jääle sadanud lumi takistab jäätumist ning annab jääkaanele lisakoormust. Veekogule läinud inimene paneb ohtu nii enda kui ka nende inimeste elu, kes häda puhul appi tõttavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles