Prokuratuur: kirjade asjus pole kahtlustusi veel esitatud

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivor Onksion.
Ivor Onksion. Foto: Liis Treimann

Riigiprokuratuur kinnitab, et Keskerakonna kontorist leitud Euroopa Komisjoni Eesti esinduse praeguse juhi, riigikogu eelmise koosseisu sotsist liikme Hannes Rummu erakirjade asjus pole kahtlustust veel kellelgi esitatud.


Endiselt uuritakse mõjuvõimuga kauplemise juhtumit, kus kahtlustus on esitatud riigikogu liikmetele Priit Toobalile ja Ester Tuiksoole, kirjade lugu uurib kaitsepolitseiamet sama asja raames, kinnitab riigiprokuratuuri pressiesindaja Kadri Tammai. Kas, kuidas ja millal kirjade episood mõjuvõimuga kauplemisest eraldi kaasuseks eraldatakse, pressiesindaja ennustada ei tahtnud.

Postimehel õnnestus Tallinna vanalinnas Püha Miikaeli koolis matemaatikaõpetajana töötav Ivor Onksion tabada eile hommikul koolimaja ukse ees. «Ma ei oska kommenteerida, ma ei oska kommenteerida,» oli aga ainuke asi, mida Rummu erakirjade väidetav Keskerakonna büroosse toimetaja ütlema soostus.

Varem Tallinna linnavolikogus volikogu aseesimehe nõunikuna töötanud noorel õpetajal Onksionil läks nii kiireks, et ta lõi kooliukse enda järel pauguga kinni, nõnda et tema järel siseneda tahtnud paar kooliõpilast laiutasid imestunult käsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles