Leisi mehed hoidsid ära suure põlengu

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põleng
Põleng Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eile ennelõunal lahvatas Leisi vallas Kopli külas põlema puidust hoone, mis pakkus varju põllutööriistadele ja sõiduautole.

Olukorda kontrollima läinud peremees sai põletushaavu ja tema auto hävis tules täielikult, kirjutas Saarte Hääl.

«Sõiduauto ja selle garaažiboks on tules hävinud, kuid ülejäänud tehnika on kõik tipp-topp ja suudeti ära päästa,» märkis päästetöid juhtinud operatiivkorrapidaja Jüri Zabellevitš, lisades, et tänu Leisi meeste tegutsemisele sai suurem kuuriosa väga vähe kannatada, sest tuli levis sinna vaid kergelt mööda katuseharja.

«Leisi mehed (päästjad – toim) olid esimestena kohal ja panid tulele kohe piiri,» ütles perenaine Vaike Karilaid, kes ei osanud eile veel aimatagi, millest õnnetus alguse sai, kuid tal oli hea meel, et tänu Leisi päästjate kiirele reageerimisele sai tõsiselt kannatada vaid vana auto.

«Tütar läks koeraga välja ja siis nägi, et miski suitseb,» rääkis Karilaid, kelle sõnul sai kohale rutanud peremees põletushaavu, kuid õnneks mitte nii tõsiseid, et kiirabi ta haiglasse oleks viinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles