Turvamees viis šokolaadi ostjad politseisse

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahe saarlase jaoks lõppes šokolaadi ostmine politseis.
Kahe saarlase jaoks lõppes šokolaadi ostmine politseis. Foto: Corbis / Scanpix

Laupäeva õhtul toimetas turvafirma Securitas turvamees kaks 15-aastast koolipoissi Saare Selverist politseijaoskonda, kuna poisid tundusid turvatöötajale kahtlastena ning väidetavalt puudusid neil isikut tõendavad dokumendid.

Poisid istusid Selveri ees pingil ning käisid poest kommi ostmas, hiljem raha üle lugedes selgus aga, et jätkub veel ka kolm krooni maksva šokolaadi jaoks ja nad läksid ka seda ostma, kirjutab Oma Saar.

Ühe poisi ema sõnul viidi noorukid pärast teise ostu sooritamist kontrollimiseks turvaruumi, kus neil paluti taskud tühjendada ning kombati läbi nii taskud, küljed kui ka vöökoht ning isegi sokid, kuid ei leitud midagi.

Imelik on ema arvates see, et turvatöötajale sellest ei piisanud, vaid ta otsustas asja edasi toimetada koos võimuesindajatega politseis.

Securitas Eesti Kuressaare osakonna assistent Hanna Vanem ütles, et nende andmetel sisenes laupäeval kella kaheksa ajal õhtul kauplusse viieliikmeline noorukite seltskond, kus olid ka kaks hiljem kinnipeetud noorukit.

Vanema sõnul juhtis samal ajal üks klient turvatöötaja tähelepanu poiste sihitule liikumisele ja kahtlasele tegevusele ning seepärast otsustas turvatöötaja isikuid jälgida ning peale kassaliini läbimist peatas ta isikud, et teostada turvakontrolli.

Politseijaoskonda viidi poisid aga seepärast, et noorukite käitumine tundus kahtlane ja neil puudusid isikut tõendavad dokumendid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles