Seeder ei pea kampsunite massilist lahkumist tõenäoliseks

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andres Haabu / Postimees

Põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder on arvamusel, et täna IRLi esimeheks kandideerivad kolm poliitikut on kõik head kandidaadid, sest tegu on kompromissi otsivate inimestega, «kampsunite» massilist erakonnast lahkumist ei pea Seeder tõenäoliseks

Seederi sõnul on IRLis valdav liikmeskond ka pärast tänast sama ja Mart Laari lahkumisega revolutsiooni erakonnas kindlasti ei sünni, vahendas ERR Uudised.

«Meie rahvuslik-konservatiivne maailmavaade on see alus, mis jääb erakonna maailmavaateliseks aluseks ka peale Mart Laari esimehe kohalt lahkumist, rõhutan just esimehe kohalt lahkumist, sest ka Mart Laar jääb erakonda edasi aktiivseks liikmeks ja kindlasti ka tulevikus erakonna aktiivseks poliitika kujundajaks,» lausus põllumajandusminister suurkogul.

Küsimusele, kas on oodata nn kampsunite suuremat erakonnast lahkumist, kui esimeheks peaks valituks osutuma Urmas Reinsalu, vastas Seeder eitavalt. «Kindlasti mitte, kõik kolm kandidaati on minu arvates head kandidaadid, ja kui te neid isikuid vaatate, siis kõik nad on sellised, kes tegelikult on oma iseloomult pigem kompromissi või koostöö otsijad, seetõttu ma arvan küll, et mingit massilist erakonnast lahkumist ei tule.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles