Reinsalu: IRL jääb rahvuslikke huve kaitsvaks erakonnaks

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IRLi uueks esimeheks valiti Urmas Reinsalu.
IRLi uueks esimeheks valiti Urmas Reinsalu. Foto: Andres Haabu

Täna Isamaa ja Res Publica Liidu esimeheks valitud Urmas Reinsalu ütles, et ta pole absoluutselt nõus kriitikaga, et pärast Isamaa ja Res Publica ühinemist on heas mõttes rahvuslik-konservatiivne erakond Eesti poliitikast kadunud.

Reinsalu ütles, et IRLil on nii varem kui ka praegu olnud Eesti ajaloos täita väga oluline roll - alustades ERSP asutamisest ning erakond väärtustab seda ajaloolist pärandit, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

«Ja see, et meie erakonnas on arvamuste mitmekesisus - ja ka praegu meil oli kolm kandidaati esimehe valimistel -, ma arvan, see on ühe rahvapartei tugevus, mitte nõrkus,» lisas Reinsalu. «Ma arvan, et see arutelu praegu ka erakonna sees puhastas oluliselt õhku ja meil on palju selgem arusaam, kuhu me läheme edasi.»

Reinsalu kinnitas, et IRLil on hea ministrite meeskond ning et tema saamine erakonna esimeheks ei tähenda kindlasti, et ministreid hakataks ümber tõstma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles