TV3: Ratase sõnul on tahtmatus teha Keskerakonnaga koostööd oluline signaal

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu aseesimees Jüri Ratas.
Riigikogu aseesimees Jüri Ratas. Foto: Toomas Huik/Postimees

Riigikogu liige keskerakondlane Jüri Ratas tõdes, et paljude poliitikute poolt välja öeldud seisukoht, et nii kaua, kui Keskerakonna liider on Edgar Savisaar, selle erakonnaga koostööst keeldutakse, on tõsine signaal erakonna sisse.

Sama seisukohta on väljendanud ka vastne Isamaa ja Res Publica Liidu liider Urmas Reinsalu, vahendas TV3 «Seitsmesed uudised.

«Ega ta pole esimene, kes seda on öelnud. Et lülitada välja üks erakond, mis on veerand tänasest riigikogust, ei ole ühiskonna mõttes tervitatav,» ütles Ratas. «Samas on see signaal küllalti oluline ja tõsine Keskerakonna sisse ja mõtlemiseks edasiste sammude ja plaanide tegemiseks.»

Rääkides aga Reinsalust jätkus Ratasel vaid kiidusõnu. «Tegemist on inimesega, kellel on hea haridus, kes on tark ja kellel on pikaajaline kogemus poliitikas. Ta on jäänud poliitikas sümpaatselt tagasihoidlikuks. Ta pole olnud inimene, kes trügib igale poole.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles