Politsei tabas pärast koolipidu mitu napsutanud koolipoissi

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tihtipeale on oma roll ka alkoholil.
Tihtipeale on oma roll ka alkoholil. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Möödunud reedel tuli Lääne-Virumaa Tapa politseinikel tegeleda seitsme alaealise noorega, kes olid alkoholi pruukinud.

Reedel kontrollisid politseinikud nelja tunni jooksul Tapal avalikus kohas viibivaid alaealisi, teatas Ida prefektuur. Ühe kooli juures, kus parajasti toimus koolinoorte disko, viibisid kolm noormeest, kes politseinikke nähes pistsid jooksu. Politseinike korraldust peatuda poisid eirasid. Kui alaealised tabati, siis selgus ka põgenemise põhjus – kaks neist olid siidrit tarbinud.

Mõni aeg hiljem peeti tänaval kinni kaks noormeest, kes saatsid peolt koju neidusid. Et noormeestel puudus riiete küljes helkur, kutsuti nad vestluseks politseiautosse. Autos levima hakanud alkoholilõhn reetis noormeeste joobes oleku.

Enne südaööd peeti Tapal kinni väikebuss, mille juht oli joobes. Selgus, et lisaks joobes juhile oli sõidukis veel kolm alkoholi tarbinud alaealist noormeest, kes sättisid end ühte baari pidutsema.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles