Võrus päästeti tulesurmast neli meest

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Madis Luik

Täna hommikul päästeti Võru linnas süttinud korterist neli meest.

Kella 10.33 ajal said päästjad teate Võrus Kreuzwaldi tänaval neljatoalises korteris põlevast toast. Korterist toodi välja neli kannatada saanud meesterahvast, kes viidi haiglasse. Üks päästetud meestest on üliraskes seisundis.

Süttinud oli viiekorruselise elumaja esimese korruse korter, aknast oli näha leeke ja suitsu. Akna kaudu summutati leegid ning päästjad sisenesid korterisse. Tulekahjus hävis osa põlenud toa sisustusest, korteri koridor sai tule- ja veekahjustusi ning ülejäänud ruumid said suitsukahjustusi.

Kohal käinud päästekeskuse menetlusinspektori esialgsel hinnangul sai tulekahju alguse hooletust suitsetamisest.

Päästetöötajad juhivad tungivalt tähelepanu, et üle poolte surmaga lõppenud tuleõnnetustest saavad alguse hooletust suitsetamisest. Sigaret tuleb pärast suitsetamist hoolikalt kustutada ning ohutum on suitsetada eluruumidest väljas. «Diivanil või tugitoolis pikutades suitsu teha on eluohtlik!» teatab Lõuna päästekeskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles