Maanteeinfo: teed on kohati libedad

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maantee
Maantee Foto: Elmo Riig / Sakala

Varahommikul enne kella kuut oli põhi- ja suuremate tugimaanteede katetel Lääne-Eestis ning Harju ja Rapla maakonnas mitmel pool lenduvat lund ning härmatist ja sellest tingitud libedust, teatas maanteeinfokeskus.

Hiiumaal olid katted lumised. Põhja-Eestis esines kerget pinnatuisku ja teede servades oli paiguti tuisuvaalusid. Mujal olid suuremate teede katted kuivad, teede laiendustel ja sõidujälgede vahel leidus kinnisõidetud lund.

Libedusega tuleb arvestada kõikjal ristmikel.

Teepinna temperatuure mõõdeti -13 kraadist Lääne-Eesti saartel kuni -27 kraadini Kagu-Eestis. Õhutemperatuuride tõusust tingituna püsib hommikutundidel Eesti läänepoolse osa teedel härmatise ja sellest tingitud libeduse oht.

Liikluspiirangud

Täna ja homme teostatakse hooldetöid Lääne-Viru maakonnas Tallinn-Narva maantee 70. kilomeetril Narva sõidusuunal Loobu silla juures. Tööde tsoonis on üks sõidurada suletud ja kiirus pii ratud 50 km/h.

Lääne maakonnas Keila-Haapsalu maantee 50. kilomeetril Seljakülas on täna teeäärsete puude raietööde tõttu kehtestatud kiiruspiirang 30 km/h.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles