Soome kohus mõistis Eestist palgatud peksja vangi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Soome kohus karistas vangistusega Eestist pärit meest, kes soomlastest restoranipidajate tellimusel peksis hotelliomanikku.

Põhja-Savo maakohus karistas pooleteise aasta pikkuse tingimisi vangistusega 1948. aastal sündinud meest ja 1945. aastal sündinud naist, kes süüdistuse kohaselt lasid kahel Eestist palgatud mehel läbi peksta nende söögikohaga samas hoones tegutsenud hotelli omaniku, edastas uudisteagentuur STT. Peksjat, 1987. aastal sündinud meest, karistas kohus aasta ja ühe kuu pikkuse vangistusega.

Aajaleht Savon Sanomat andmetel oli Siilijärvel restorani pidanud paar läinud samas majas tegutseva hotelli omanikuga tülli. Paar palkas vahendajate abil Eestist kaks meest, kes 2010. aasta mais hotelliomaniku läbi peksid. Süüdistuse kohaselt lõid kurjategijad hotelliomanikku ka raudkangiga. Ajalehe andmetel sai ohver tõsiselt kannatada.

Teist peksjat Soome korrakaitsjatel tabada ei õnnestunud, ajalehe andmetel kannab mees Venetsueelas vanglakaristust.

Lisaks karistas kohus aasta ja kahe kuu pikkuse tingimisi vangistusega 1949. ja 1974. sündinud mehi kuriteo vahendamise eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles