Michal: enne kaht nädalat nime ei tule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristen Michal
Kristen Michal Foto: Peeter Langovits

Reformierakonna peasekretär Kristen Michal ütles, et erakond kinnitab uue sotsiaalministri kandidaadi enne seda, kui Maret Maripuu ametist lahkub, kuid kindlasti ei otsustata seda ära enne kaht nädalat.

Kas ja kuidas ajakirjanduses sotsiaalministri esifavoriidina välja käidud Tõnis Kõiv ametisse sobiks, ei soovinud Michal kommenteerida.

«Tema on kindlasti üks neist viiest-kuuest inimesest, kes minul võimalike kandidaatidena meelde tulevad,» lausus ta vaid.

Michali sõnul hakatakse võimalikke kandidaate arutama järgmisel nädal erakonna juhatuse koosolekul, samuti arutab seda kindlasti fraktsioon.

«Enne kaht-kolme nädalat mingit nime ei maksa oodata, sest see on kollektiivne otsus, nõu peetakse paljudega, peale juhtkonna ka fraktsiooniga ning kui keegi tahab meile oma arvamust avaldada, kuulame kindlasti kõik ära,» märkis erakonna peasekretär.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles