Armin Karu valiti Poolas aasta ettevõtjaks

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Armin Karu
Armin Karu Foto: Raigo Pajula

Poola vanim ja nimekaim äriorganisatsioon Poola Äriklubi Assotsiatsioon nimetas Olympic Entertainment Groupi nõukogu esimehe Armin Karu aasta ettevõtjaks.



Armin Karule antakse auhind üle sel laupäeval, 24. jaanuaril Varssavi kuningalossis toimuval pidulikul tseremoonial, millel osalevad ka Poola ja Eesti Vabariigi presidendid.

Poola nimekaim ettevõtjate ühendus annab aasta ettevõtja auhinda välja alates 1990. aastast. Tiitli saanute hulgas on nii Poola kui välisriikide tippärimehi. Igal aastal välja antava tiitli saajal peab lisaks laitmatule reputatsioonile olema märkimisväärsed ärilised saavutused nii Poolas kui Euroopas laiemalt.

Armin Karu sõnul on Poola mainekaimalt äriorganisatsioonilt aasta ettevõtja tiitli saamine suur au: «Usun, et Poola suuruse riigi äriliidrite poolt mulle omistatud aunimetus on ühtlasi tõsine tunnustus kogu Olympicu meeskonnale ja Eesti ettevõtlusele Laiemalt.» Veel erilisemaks teeb Karu hinnangul sündmuse see, et samal tseremoonial saab Poola Äriklubilt olulise tiitli ka Eesti Vabariigi president Toomas Hendrik Ilves.

Armin Karu aasta ettevõtjaks valimisega samal ajal annab Poola Äriklubi Assotsiatsioon oma iga-aastase kõrgeima auhinna, Poola äri-Oscari Eesti Vabariigi presidendile Toomas Hendrik Ilvesele, märkimaks tema isiklikku panust vastastikuse poliitilise, majandusliku ja kultuurilise koostöö rajamisel Poola ja Eesti vahel ning tema saavutusi Eestis.

Varasematel aastatel on sama auhinna saanud teiste hulgas James Carter, Hans Dietrich Genscher, Leonid Kuczma, Margaret Thatcher, Ronald Reagan, Pat Cox, Lech Wałęsa ja Valdas Adamkus.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles