Keskkonnaamet nimetas uued regioonijuhid

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskkonnainspektsiooni Lääne regiooni Pärnu kontor asub Roheline 64 majas, kus paiknevad ka maa-ameti Pärnu katastribüroo, Eesti Keskkonnauuringute Keskuse OÜ Pärnu filiaal ning keskkonnaameti Pärnu-Viljandi regiooni kontor.
Keskkonnainspektsiooni Lääne regiooni Pärnu kontor asub Roheline 64 majas, kus paiknevad ka maa-ameti Pärnu katastribüroo, Eesti Keskkonnauuringute Keskuse OÜ Pärnu filiaal ning keskkonnaameti Pärnu-Viljandi regiooni kontor. Foto: Henn Soodla

Keskkonnaministeeriumi korraldatud konkursil on selgunud, kes hakkavad juhtima 1. veebruarist tööd alustava keskkonnaameti kuut regiooni.

Keskkonnaameti kuue regioonijuhi ametikohale kandideeris kokku 29 inimest.

Hiiu-Lääne-Saare regioonijuhi ametikohale laekus kaheksa avaldust, Jõgeva-Tartu ja Pärnu-Viljandi regioonijuhi kohale kandideeris viis ja Põlva-Valga-Võru, Harju-Järva-Rapla ning Viru regiooni juhatajate kohale neli inimest.

«Tore on tõdeda, et regioonijuhtide ametikohtadele laekus nii paljudelt tugevatelt kandidaatidelt sooviavaldusi,» ütles keskkonnaministeeriumi kantsler Rita Annus.

«Valiku tegemine oli raske, ent usun, et need, keda valiti, saavad oma töö korraldamise ja regiooni juhtimisega hästi hakkama.»

Viie regiooni juhataja ametikohad on selgunud, täitmata jäi veel Viru regiooni juhataja ametikoht.

Keskkonnaametit hakkab juhtima peadirektor, kelle leidmiseks kuulutas riigisekretär välja konkursi.

Sel nädalal said maakondlike keskkonnateenistuste, Riikliku Looduskaitsekeskuse ja kiirguskeskuse töötajatele pakkumise asuda tööle uues ametis, Riigimetsa Majandamise keskuses või keskkonnainspektsioonis. Osale töötajatest läksid välja ka koondamisteated.

Keskkonnaamet alustab tööd 1. veebruarist ja selles hakkab töötama 416 inimest. Keskuse peamaja hakkab asuma Riikliku Looduskaitsekeskuse ruumides Tallinnas, Narva maantee 7a.

Kõik kontorid jäävad igas maakonnas avatuks.

Keskkonnaameti regioonijuhid kujunesid järgmiselt:

*Hiiu-Lääne-Saare regiooni juhataja kt - Kaja Lotman, praegune Riikliku Looduskaitsekeskuse Hiiu-Lääne regiooni direktor

*Harju-Jõgeva-Rapla regiooni juhataja kt - Allan Piik, praegune Järvamaa keskkonnateenistuse juhataja

*Jõgeva-Tartu regiooni juhataja kt - Rainis Uiga, praegune Jõgevamaa keskkonnateenistuse juhataja

*Pärnu-Viljandi regiooni juhataja kt - Kaido Kansi, praegune Viljandimaa keskkonnateenistuse juhataja

*Põlva-Valga-Võru regiooni juhataja kt - Ena Poltimäe, praegune Võrumaa keskkonnateenistuse juhataja 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles