Politsei avastas narkoreidil kümme kilo amfetamiini

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil olev konfiskeeritud amfetamiin pärineb ühest varasemast kuriteost..
Pildil olev konfiskeeritud amfetamiin pärineb ühest varasemast kuriteost.. Foto: Lõuna politseiprefektuur.

Keskkriminaalpolitsei tabas neljapäeva õhtul Harjumaal suure koguse narkootiliste ainete vahendamisega seotud isikute grupi, kahtlusalustelt saadi kätte ligi kümme kilogrammi amfetamiini.


Kinnipidamise käigus ei allunud üks kahtlustatava juhitud sõiduk peatumismärguandele. Vastassuuna kaudu põgenedes põhjustas ta mitu avariid, rammides muu hulgas kaht politseisõidukit.



Politseinik oli sunnitud kasutama tulirelva, mille tagajärjel sai kuulihaava autos viibinud naisterahvas. Talle anti esmaabi ja veel eile õhtul viibis ta arstide järelevalve all. Kinni peeti ka roolis olnud mees.



Eile vahistati operatsiooni tulemusena kolm kahtlusalust. Riigiprokuratuuri pressiesindaja Gerrit Mäesalu sõnul kahtlustatakse vahi alla võetud isikuid ligi kümne kilogrammi amfetamiini ebaseaduslikus käitlemises.



Ka tulistamise kohta on alustatud kriminaalmenetlust, et kontrollida, kas politseiametnik kasutas relva seaduslikult. (postimees.ee / BNS)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles