Värvikad Eesti kodanikud sattusid Saksamaal avariisse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lennart Rikk

Politsei pidas ööl vastu tänast Põhja-Saksamaal Neumünsteri lähedal kinni kaks liiklusõnnetusse sattunud autos viibinud Eesti kodanikku, kellest sõiduki juht oli purjus ning kaassõitja tagaotsitav.

Õnnetus juhtus pühapäeva öösel kohaliku aja järgi kell 1.29 Schleswig-Holsteini liidumaal Neumünsteri lähedal A7 kiirtee mahasõidul, kus sõiduauto kaldus teelt välja ja sõitis vasakule vastu piiret, teatas Neumünsteri politsei.

Autos olnud kaks meest vigastada ei saanud, kuid politsei tuvastas sõidukit juhtunud 24-aastasel Eesti kodanikul alkoholijoobe.

Alkomeeter näitas mehel 1,35-promillist joovet, tema joobeastme täpsemaks määramiseks võtsid arstid vereproovi. Politsei tegi kindlaks, et sõidukit juhtunud noormehel ei ole kunagi juhtumisõigust olnudki.

Isikute kontrollimisel selgus, et autos olnud 43-aastane Eesti kodanik on varasemate seaduserikkumiste pärast kuulutatud tagaotsitavaks ja tema suhtes on välja antud vahistamismäärus.

Politseinikul leidsid autost hulgaliselt krediitkaarte, mille puhul on kahtlus, et need on kuritegelikul teel meeste kätte sattunud. Kiirteepolitsei andis mõlemad mehed üle kriminaalpolitseile.

Liiklusõnnetusse sattunud auto sai umbes 2000 euro ulatuses kahjustusi, politsei pukseeris sõiduki parklasse.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles