Maanteeinfokeskus hoiatab: teed on ootamatult libedad

Madis Filippov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumine maantee
Lumine maantee Foto: Elmo Riig / Sakala

Pea kõikjal tuli lumelisa ka öötundidel, mistõttu oli nähtavus piiratud ning kohati esines pinnatuisku, teatas maanteeinfokeskus.

Varahommikul enne kella kuut olid suurematel riigimaanteedel sõidujäljed, piirkonniti rajad küll lumevabad, kuid samas ootamatult libedad. Teedel on pinnatuisust tingitud lumiseid ja libedaid lõike.

Kinnisõidetud lund, soolalund ja lumekonarusi on nii metsavahelistel lõikudel, kiirusmuuteradadel, ristmikel kui tagasipöördekohtadel. Lumiste, kitsendatud ja libedate teeoludega, kohati raskesti läbivate lõikudega tuleb arvestada aga väiksematel teedel.

Teepinna temperatuurid jäid vahemikku -3 kraadist Saaremaal kuni -9 kraadini Ida-Virumaal.

Täna kella 23.00st kuni homme kella 4.00ni on remontöödeks liiklusele suletud Tartu maakonnas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 190. kilomeetril asuv Variku viadukt. Ümbersõit veokitele registrimassiga üle 10 t on korraldatud Külitse ja Lennujaama tee kaudu, teistele sõidukitele ümbersõit Tartus Aardla ja Roopa tänava kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles