Stockmann hakkab kokkuhoiu pärast uksi varem sulgema

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stockmanni Hullud Päevad
Stockmanni Hullud Päevad Foto: Postimees.ee

1. märtsist vähendab Stockmann kliendipuuduse ning kulude kokkuhoiu tõttu lahtiolekuaega tunni võrra.


«Eks praegu on kõigil kulude ülevaatamine ja meiegi vaatasime, kust saab kokku hoida,» ütles Stockmanni juht Marge Türner. Kui palju säästu varasem sulgemine tööjõu-, elektri- ja koristuskuludelt firmale toob, Türner siiski öelda ei osanud.

«Oleme seda kokku arvutamas,» sõnas juht, kelle sõnul on teiseks faktoriks ka klientide vähesus õhtusel ajal.

Kui praegu on Stockmanni esimene korrus lahti esmaspäevast reedeni 9-22ni, siis tulevikus 9-21ni ning teised korrused 9-20ni. Nädalavahetustel suletakse kaubamaja uksed aga juba kaheksast, senise üheksa asemel.

Varasemat sulgemist on kaalutud ka Tallinna Kaubamajas. Turundusdirektor Enn Parel sõnas, et firma on arvutanud, palju kokkuhoid tuleks, kuid ta ei taha praegu täpseid numbreid öelda.

«Ühelt poolt on kulude kokkuhoiud, kuid teisalt tulude vähenemine. Meie jaoks on oluline, et see suhe oleks optimaalne,» sõnas Parel, lisades, et hea uudis on, et Stockmann julge käigu esimesena ette võtab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles