Maanteeamet palub seoses maratoniga mõistvat suhtumist

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
39. Tartu Maraton.
39. Tartu Maraton. Foto: Sille Annuk

Maanteeamet palub seoses Tartu Maratoniga tähelepanelikkust ja mõistvat suhtumist liikluses.

Seoses Tartu Maratoni toimumisega palutakse kõikide liiklejate kõrgendatud tähelepanu ja mõistvat suhtumist suusatajate ja nende saatjate liiklumisest tingitud liiklustakistustesse Otepää-Kääriku-Puka-Palupera-Elva regioonis täna kella 6:00-18:00 vahel.

Kõikidel Tartu maratoni starti tulijatel palutakse varuda aega, sest suure hulga sõidukite liikumine, lumised ja rasked teeolud aeglustavad kindlasti tavapärast liiklust. Kolonnis sõites palutakse vältida möödasõite, mis võivad tekitada ohtlikke olukordi ning pingeid liiklejates.

Kõikjal suusaraja ja maanteede ristumiskohtadel on seoses suusaraja jaoks teele lükatud lumega liikumiskiirust piiratud 30 km/h orienteeruvalt kella 16:00ni ning on kehtestatud ajutine peatumise keeld suusaraja ja maanteede ristumiskohtades.

Kõikjal on liikluse reguleerijad. Teede ja raja ristumistel lastakse võimalusel ootavaid autosid üle raja, kuid suusatajate suure hulga tõttu võib katkestus ulatuda enam kui 1 tunnini. Täpsem info teede sulgemisest maanteeameti kodulehel www.mnt.ee .

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles