Tšerepanov: vene nimega inimestel on poliitikas piiratud võimalused

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stanislav Tšerepanov
Stanislav Tšerepanov Foto: Mihkel Maripuu

Vene Erakonna Eestis juht Stanislav Tšerepanov rääkis täna Jõhvis toimuval Sotsiaaldemokraatliku Erakonna üldkogul, et praegu ei kasutata poliitikas ligi kolmandiku inimeste võimeid ja oskusi, kuna neil on vene nimi.

Sotsiaaldemokraadid otsustasid täna ühineda Vene Erakonnaga Eestis. Selle juht Tšerepanov rääkis, et mustvalgele pildile, Ansip vs Savisaar, on tekkinud alternatiiv – Sotsiaaldemokraatlik Erakond.

«Sellepärast on loogiline et ühinemisprotsessi on üritatud rünnata,» märkis ta. «Seni on vene nimega inimestel olnud poliitikas piiratud võimalused. Seega ei kasuta poliitika praegu kolmandiku Eesti inimeste võimeid ja oskusi. Aeg on teha otsuseid kogu ühiskonna heaks.»

Ta lisas, et parempoolne valitsus, ei saa esindada kogu eesti rahvast ning ta on kaotanud rahva usalduse. Tšerepanovi väitel on vaja muudatusi ja seda näitavad ka ulatuslikud protestiaktsioonid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles