Ossinovski: ühinemise peaeesmärk pole reitingu parandamine

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jevgeni Ossinovski
Jevgeni Ossinovski Foto: Peeter Langovits / Postimees

Täna Vene Erakonnaga Eestis ühinemise heaks kiitnud Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Ida-Viru piirkonna juht Jevgeni Ossinovski ütles, et ühinemise peaeesmärk ei ole valimistulemuste või reitingu parandamine.

Tõenäoliselt mõjutab kahe erakonna ühinemine järgmise aasta oktoobris tulevaid kohalike valimiste tulemusi Ida-Virumaa linnades, Ossinovski sõnul ei ole see aga ühinemise põhieesmärk, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

«Loomulikult on meie jaoks oluline, et me suudaksime oma sõnumit venekeelsetele valijatele tutvustada nende emakeeles ehk vene keeles ja selles mõttes on vene erakonnast vene emakeelega liikmete kaasamine meie erakonda kasulik,» ütles Ossinovski.

Vene erakonna esimehe ja sotsiaaldemokraatliku erakonna aseesimehe Stanislav Tšerepanovi sõnul ei tohiks olla eraldi poliitikat eestlaste ja venelaste jaoks. «Sellest vastasseisust, mis meie ühiskonnas on olemas, faktiliselt seda me kõik teame, on tekkimas erakond, kus ei tehta eraldi poliitikat eestlaste ja venelaste suhtes,» nentis ta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles