Kaitseväe Logistikakeskuse ülemaks saab kolonelleitnant Kalev Koidumäe

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolonelleitnant Kalev Koidumäe.
Kolonelleitnant Kalev Koidumäe. Foto: Kaitseväe peastaap

Kaitseväe juhataja brigaadikindral Riho Terras nimetas Kaitseväe Logistikakeskuse uueks ülemaks kolonelleitnant Kalev Koidumäe.

Logistikakeskuse senine ülem kolonel German Kesa annab juhtimise ja lipu kolonelleitnant Koidumäele üle homme kell 13 Suur-Sõjamäel korraldataval pidulikul tseremoonial, teatas kaitseväe peastaabi pressiesindaja.

Kolonelleitnant Koidumäe teenib kaitseväes alates 1992. aastast. Ta on olnud allüksuse ülem autokompaniis, vahipataljonis ja Balti pataljonis ning staabiülem rahuoperatsioonide keskuses, teeninud kaitseväe peastaabis ja Eesti sõjalises esinduses NATO operatsioonide väejuhatuse juures. Alates 2009. aastast on kolonelleitnant Koidumäe logistikakeskuse staabiülem.

«Pärast pea kolmeaastast teenistust logistikakeskuses tean, kui keerukas valdkond on Eesti sõjaväelogistika ning kui suur vastutus sellel lasub nii reservväelaste võitlusvõime tõstmisel kui rahvusvaheliste sõjaliste operatsioonide toetamisel,» ütles kolonelleitnant Koidumäe.

Kolonelleitnant Koidumäe on lõpetanud Balti Kaitsekolledži ühendstaabi vanemohvitseride kursuse. Ta on osalenud rahuvalveoperatsioonidel rühmaülemana Lõuna-Liibanonis ning kompaniiülemana Kosovos.

Kolonelleitnant Koidumäed on autasustatud Kotkaristi teenetemärgi kuldristi, kaitseväe peastaabi teeneteristi, kaitseväe eeskujuliku teenistuse risti, Norra kaitseväe teenetemedali ja Leedu teeneteordeni rüütliristiga.

Logistikakeskuse senine ülem kolonel German Kesa jätkab teenistust kaitseministeeriumis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles