Paides vajas kaks meest kõrtsikakluse järel haiglaravi

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pubi Sõpruse Auk Paides.
Pubi Sõpruse Auk Paides. Foto: kaader Reporter.ee videost

Ööl vastu pühapäeva toimus Paides ühes pubis massikaklus, mille ajal lasti käiku ka noad ning kaks torke- ja lõikehaavu saanud noormeest viidi haiglasse.

Ühe mehe kehavigastused olid kinnitamata andmetel nii tõsised, et ta viidi Tallinnasse maksasiirdamisele, vahendab Reporter.ee.

Mõlemad kannatanud olid 20-aastased. Pubis Sõpruse Auk toimunud massikakluses olid vastamisi umbes 20-30 aastased mehed ning ühe seltskonna liikmed rääkisid eesti, teised aga vene keeles.

Lääne ringkonnaprokuratuuri kinnitusel on juhtunu asjus esialgne kahtlustus esitatud 31-aastasele mehele, kes peeti kuni 48 tunniks kinni. Algatatud on ka kriminaalmenetlus.

Ööl vastu tänast murti pubisse Sõprusse Auk aga sisse ja majast varastati turvakaamerate videosalvestustehnikat. Omanike sõnul olid varastatud tehnikasse salvestatud ka turvakaamerate kaadrid nädalavahetusel toimunud kaklusest. Kas videost jõuti koopiaid teha või mitte, nad ei avalikustanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles