ERR: Andres Jaadla plaanib Rakvere linnapeana jätkata

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Jaadla
Andres Jaadla Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Viru maakohtus toimingupiirangu rikkumises süüdimõistva otsuse saanud reformierakondlasest Rakvere linnapea Andres Jaadla plaanib jätkata nii linnapea kui ka erakonna liikmena.

Jaadla selgitas ERR Uudistele, et kuulas täna ära piirkonna erakonnaliikmete arvamuse ja soovituse linnapea ametikohalt tagasi astuda ning tunneb tekkinud olukorra ees täit vastutust.

«Ma loomulikult väga tõsiselt arvestan selle soovituse ja usaldusega, et erakond jättis otsustuse minu teha,» ütles ta. «Kaaludes kõiki asjaolusid ja arvestades, et selle otsuse tegemine ei ole kerge, kuna mõjutab väga mitmeid inimesi ja osapooli, siis ma asusin hetkel seisukohale, et jätkaksin tegevust linnapeana, kui volikogu mind selles ametis jätkuvalt toetab.»

Jaadla lisas, et on pärast pikka kaalumist otsustanud jätkata ka erakonnaliikmena, kuna soovib teha parima Rakvere heaks ja pooleliolevad ettevõtmised lõpetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles