Hillary Clinton õnnitles Eestit aastapäeva puhul

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA välisminister Hillary Clinton
USA välisminister Hillary Clinton Foto: SCANPIX

USA välisminister Hillary Clinton saatis president Barack Obama ja Ameerika Ühendriikide rahva nimel Eestile õnnitlused riigi iseseisvumise 94. aastapäeva puhul.

«Raske töö, uuenduse ja tugevate demokraatlike ideaalide poole püüdlemisega, tugevdatud julgeoleku ja suure koostööga on Eesti tõusnud oma piirkonnale ja kogu maailmale,» seisis Clintoni tervituses. «Eesti tehnoloogia integratsioon rahva sekka ning erapartnerlusse näitab lõputuid võimalusi, mida tehnoloogia pakub, kui seda ühiskonna kasuks tööle panna. Teie koostöö piirkonnas on teinud Eestist NATOle hindamatu partneri ning USA hindab Eestit tema jätkuva pühendumise eest meie ühisele missioonile Afganistanis,» kirjutas Clinton.

«Oma erilisel pidupäeval teadke, et Ameerika Ühendriigid on teiega partneri, liitlase ja sõbrana ning me töötame koos kõigi rahvaste helge ja õitsva tuleviku nimel,» märkis USA välisminister õnnitluses.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles