Galerii: pidulik jumalateenistus Rootsi kunigalossis

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esireas kuningas Carl XVI Gustaf, kuninganna Silvia, prints Daniel ja prints Carl Philip. Teises reas paremalt Anna Söderström (prints Danieli õde), Ewa ja Olle Westling (prints Danieli vanemad).
Esireas kuningas Carl XVI Gustaf, kuninganna Silvia, prints Daniel ja prints Carl Philip. Teises reas paremalt Anna Söderström (prints Danieli õde), Ewa ja Olle Westling (prints Danieli vanemad). Foto: SCANPIX

Rootsi kuningalossis asuvas kirikus leidis kroonprintsess Victoria ja prints Danieli tütre Estelle Silvia Ewa Mary sündimise puhul aset pidulik jumalateenistus.

Esireas istusid värske isale prints Daniel, kuningas Carl XVI Gustaf, kuninganna Silvia ja prints Carl Philip. Nende selja taga olid prints Danieli vanemad Ewa ja Olle Westling ning õde Anna Söderström koos abikaasa Mikaeliga. Lisaks mõlemale perekonnale oli kirikus veel kümneid külalisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles