Koalitsioon: valitsusliit ei lagune ning uut peaministrit ei otsita

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lipu tervitamine Tartu tähetorni juures. Pildil president Toomas Hendrik Ilves ning peaminister Andrus Ansip.
Lipu tervitamine Tartu tähetorni juures. Pildil president Toomas Hendrik Ilves ning peaminister Andrus Ansip. Foto: Sille Annuk

Koalitsioonierakondade esindajate kinnitusel ei ole valitsusliit lagunemas ning põhjust pole praegu ka uut peaministrikandidaati otsima hakata.

Reformierakonna aseesimees, keskkonnaminister Keit Pentus ütles, et vihjeid koalitsioonipartnerile ja ka koalitsiooni lagunemisele peaminister Andrus Ansipi vabariigi aastapäeva eelsest kõnest otsida ei maksaks, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

«Nendel spekulatsioonidel ei ole mingisugust alust, see koostöö on praegu headel alustel, tugev, me oleme alles vähem kui aasta tagasi kokku leppinud järgmiseks neljaks aastaks programmi ja selle programmi all me ka täna tegusteme,» ütles ta.

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) esimees Urmas Reinsalu kinnitas, et sellel valitsusel on veel üle tuhande päeva aega tegutseda. «Kindlasti peaministri poolt väljaöeldu ei mõjuta selle valitsuse töövõimet, selle valitsuse töövõime eelduseks on positiivsete muutuste läbiviimine ja ma näen IRLi poolt vadatuna, et see võime on selle valitsusel olemas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles