Bonnieri preemia said Mihkel Kärmas ja Rasmus Kagge

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Kärmas pälvis Bonnieri preemia.
Mihkel Kärmas pälvis Bonnieri preemia. Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Meediakontserni Bonnier ja ajalehe Äripäev 2011. aasta uuriva ajakirjanduse auhinna said «Pealtnägija» saatejuhid Mihkel Kärmas ja Rasmus Kagge.

Mihkel Kärmas ja Rasmus Kagge pälvisid auhinna «Pealtnägijas» ja ERRi uudistes ilmunud lugudega «Eesti isamaalised poliitikud hangivad Vene miljonäridele elamislube»  ja «Investorid esitasid oma elukohana Stelmachi kolleegide aadresse», teatas Eesti Ajalehtede Liit.

Auhinna andis täna Tallinnas Rootsi saatkonnas toimunud vastuvõtul üle Bonnieri esindaja Hans Jacob Bonnier. Meediakontserni Bonnier ja ajalehe Äripäev väljapandud preemia suurus on 40 000 Rootsi krooni.

Uuriva ajakirjanduse auhinna ehk Bonnieri preemia kategoorias kandideeris 14 tööd. Žüriisse kuulusid Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel, Eesti Ekspressi peatoimetaja Janek Luts, Eesti Päevalehe peatoimetaja Vallo Toomet, Postimehe peatoimetaja Merit Kopli, Maalehe peatoimetaja Aivar Viidik, Õhtulehe peatoimetaja Väino Koorberg ja EALLi tegevjuht Mart Raudsaar (žürii esimees).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles