Piirivalve hoiatab kehvade jääolude eest

Alo Raun
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merejää teke.
Merejää teke. Foto: Henn Soodla / Pärnu Postimees

Piirivalve hoiatab praeguste väga kehvade jääolude eest ja palub inimestel olla ettevaatlik siseveekogudel, merel ja lahtedel olevale jääle minnes.


Seoses viimasel ajal Lääne piirivalvepiirkonna vastutusalas toimunud mitme õnnetusjuhtumiga merel hoiatab piirivalve kodanikke, kes üritavad minna merejääle või muudele veekogudele, hapra jääkihi eest, kirjutab Meie Maa.

«Jääkate merel ja muudel veekogudel on väga õhuke ning hoides ära oma elu ohtlikku olukorda sattumise, soovitame olla ülimalt ettevaatlik nii enda kui ka kaasinimeste suhtes,» vahendas Lääne piirivalvepiirkonna avalike suhete spetsialist Janne Mets.

«Kohati on veekogudel märkamatud jääpraod, mis on kaetud lume- või väga õhukese jääkihiga, samuti on rannaäärsetesse piirkondadesse osaliselt koondunud rüsijää. Seega oht läbi jää vajuda on suur,» rääkis Mets.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles